0252-685892 info@followrivers.nl

Over ons

Wij zijn Jan en Petra Bruinsma, we wonen samen met onze 6 prachtige Golden meiden in Nieuw-Vennep. Het begon allemaal door ons bezoek aan de Gouden Spetters en de ontmoeting met hun  Golden Retrievers. We werden ontvangen met veel enthousiasme en vrolijkheid, helemaal geweldig! Op slag waren wij besmet met het Golden virus!

In April 2012 kwam dan ook onze eerste Golden Retriever Noa (True Beauty v/d Gouden Spetters) bij ons wonen. Door haar zijn we helemaal verliefd geworden op het ras! Al snel hadden wij het over een tweede Golden en zo kwam eind 2012 Luna (Mamma Mia v/d Gouden Spetters) erbij. Onze honden leven heerlijk bij ons in huis en zijn niet meer uit ons leven weg te denken!

Wij genieten enorm van onze meiden we volgen diverse trainingen en gaan af en toe met ze naar show. Wij vinden het heerlijk om lange wandelingen met ze te maken zodat ze lekker kunnen zwemmen, rennen en in de modder kunnen ravotten!

Het plan om een keer een nestje te krijgen was ook al een paar keer ter sprake gekomen dus de kennelnaam werd aangevraagd en zo is onze kennel Follow Rivers ontstaan. Onze meiden hebben inmiddels alle testen gehad en zijn goed gekeurd om te mogen fokken! Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer en de Golden Retriever Club Nederland (GRCN) Als alles naar wens verloopt hopen wij in 2014 ons eerste nestje te verwelkomen.
Wat een geweldige start van onze kennel Anja en Arie Overweg heel erg bedankt voor onze twee prachtige meiden!

Op 1 september 2014 is onze wens uitgekomen en is ons eerste nestje geboren van onze Noa, 5 reutjes en 3 teefjes! Wat een geweldige ervaring en wat hebben we genoten van deze prachtige pups Eén van de meisjes is bij ons gebleven en we hebben haar de roepnaam River gegeven haar stamboomnaam is Follow Rivers A New Beginning.

We zijn super trots op ons eerste nestje en we hebben voor alle pups geweldige nieuwe baasjes gevonden waar ze nu met veel plezier wonen!

In mei 2016 heeft Luna haar eerste nestje gekregen 1 meisje en 6 jongens. Het meisje is bij ons gebleven en we hebben haar de naam Summer gegeven!

Augustus 2019 uit het 2e nestje van River hebben wij een prachtig meisje aangehouden die wij de naam Ocean hebben gegeven heel bijzonder om 3 generaties in ons midden te hebben.

In augustus 2020 kregen wij de gelegenheid om om een dochter van de volle zus van onze Luna aan te kopen en we hebben deze kans met beide handen gegrepen. Wat een herkenning zo leuk om te zien ze heet Blossom onze 3e Gouden Spetter.

We genieten elke dag van onze meiden, wat een verrijking van ons leven!!

Wij genieten enorm van onze meiden, we volgen diverse trainingen en gaan af en toe met ze naar een show

Petra Bruinsma

Het begon allemaal door ons bezoek aan de Gouden Spetters en de ontmoeting met hun prachtige Retrievers

Jan Bruinsma